گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا

گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا | استاندارد سازی SNF,اندازه گیری PH شیر,اندازه گیری اسیدیته شیر,اندازه گیری دانسیته شیر,بازدید از کارخانه,جزئیات و دریافت,دانلود گزارش کار,درصد چربی شیر,کارخانه ترسکا,کارخانه لبنی,گزارش بازدید از کارخانه لبنی,گزارش کار,گزارش لبنیات,مواد اولیه خامه,نحوه

دانلود

گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا

دسته بندي : عمومی » گوناگون

جزئیات و دریافت

توضیحات:گزارش کارآموزی فرآورده های لبنی ترسکا، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 30 صفحه.بخشی از متن:کارخانجات تولید کننده ماست از نظر استاندارد مجاز هستند جهت بالا بردن میزان SNF ماست، از مقداری شیر خشک برای این منظور استفاده کنند، ماده ی خشک اولیه شیر که حداقل برابر 2/8 می باشد باید در فرآورده نهایی حداقل به 6/9_4/9 رسانده شود. این کار به منظور افزایش ویسکوزیته در ماست صورت می گیرد. تا ماست برای مصرف کننده مطلوب باشد. فهرست مطالب:تاریخچه شرکت و ظرفیت تولیدمواد اولیه مورد استفاده و کنترل کیفیت انهااستفاده از استارترها در فراورده های تخمیریاستاندارد سازی SNF مواد اولیه خامهویژگی های فیزیکی و شیمیایی خامهتجهیزات و ماشین الات و CIP و تصفیه فاضلابتجهیزات و ماشین الاتاستانداردها, انواع ازمایشات و تولید و بسته بندیتست الکلاندازه گیری دانسیته شیراندازه گیری PH شیراندازه گیری اسیدیته  شیردرصد چربی شیرروش های تشخیص انتی بیوتیک در شیرپاستوریزاسیوننحوه تولید شیر پاستوریزه و هموژنیزه.بسته بندی شیرماستنحوه تولید ماست بسته بندی ماستخامهمراحل تولید خامه قنادیازمایش کهلربسته بندی خامه.نتیجه گیرینتیجه گیریمنابعفرم ارزیابی پایان دوره ی کاراموزی

دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده:
12236
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 30

حجم فایل:89
کیلوبایت

 قیمت:

9,400 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

 
پرداخت و دریافت فایل

محتوای فایل دانلودی:

فایل word و قابل ویرایش

برچسب ها:
کارخانه ترسکابازدید از کارخانهدانلود گزارش کارکارخانه لبنیگزارش لبنیاتگزارش بازدید از کارخانه لبنیگزارش کاراستاندارد سازی SNF مواد اولیه خامهاندازه گیری دانسیته شیراندازه گیری PH شیراندازه گیری اسیدیته شیردرصد چربی شیرنحوه

به اشتراک بگذارید: