گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها

گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها | استانداردهای قند,انبارداری شکر,بازدید از کارخانه,جزئیات و دریافت,حفاظت و ایمنی در کارخانه,خرید فایل,خط تولید شربت,دانلود گزارش کار,دانلود گزارش کارآموزی,فرافایل,فروش فایل,قند صنعتی تنها,کارخانه تنها,کارخانه قند,کنترل کیفیت شکر,گزارش قند,گزارش کار

دانلود

گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها

دسته بندي : عمومی » گوناگون

جزئیات و دریافت

توضیحات:گزارش کار کارآموزی کارخانه قند صنعتی تنها، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 22 صفحه، همراه با توضیحات جامع.بخشی از متن:شربت آماده شده را بوسیله خلاء در آپارات می کنیم و هنگامی که آپارات به اندازه کافی از شربت پر شد؛ شیر فلکه بخار را باز می کنیم. شربت در داخل آپارات تحت دو عامل خلاء و حرارت شروع به جوشیدن می کند و آب اضافی خود را از دست می دهد.آب اضافی بصورت بخارتوسط خلاء از آپارات خارج می شود.زمانی می رسد که شربت کاملا غلیظ می شود؛حال شکری را که قبلا آسیاب کرده ایم و کاملا به صورت پودر درآمده  به عنوان کریستال مادر می ریزیم تا محیط یکنواختی بوجود آید و پودربه طور یکنواخت درتمام شربت پخش شود. با باز کردن فیلتر یا شیر هوا و دادن هوا به داخل آپارات شربت و پودر شکر را بهم می زنیم.کریستال مادر با قرار گرفتن در محیط شربت فوق اشباع شروع به رشد می نماید، یعنی  ساکارز از شربت فوق  اشباع حرکت کرده بر روی بلورهای مادر می نشیند.در مرحله تبلور طبّاخ می تواند دانه های ریز و یا درشت تهیه کند در نتیجه  بعضی قندها دارای کریستال های ریز و بعضی درشت هستند و این دو  نوع  طبخ در مناطق مختلف فرق می کند. برای  از بین بردن  رنگ احتمالی شربت از  ماده ای به نام، تیو سولفات سدیم یا همان بلانکت به فرمول S₂O4Na₂  استفاده می شود که مقدار مجاز آن ppm  20 می باشد. پخت قند در آپارات تا بریکس 91-90  ادامه می یابد. سپس شیر خلاء  و بخار بسته و شیر زیر آپارات باز می شود و پخت قند  به مخزنی به نام  مالاکسور خالی  می شود. مالاکسور مخزنی است که …فهرست مطالب:كنترل مواد اوليه وارده به كارخانه و خلاصه اي از تهيه ي شكر ماده اوليه سيستم قندسازيتهیه شربت و شکر حل کن هاکریستالیزاسیونسانتریفوژ و قند سبزگرمخانه، بسته بندی و انباراستانداردهای قندانبارداری شکرحفاظت و ایمنی در کارخانهبررسی مسائل GMP در کارخانه جات

دسته بندی: عمومی » گوناگون

تعداد مشاهده:
13054
مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 22

حجم فایل:58
کیلوبایت

 قیمت:

10,300 تومان

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.

 
پرداخت و دریافت فایل

محتوای فایل دانلودی:

فایل word و قابل ویرایش

برچسب ها:
گزارش قندکارخانه قنددانلود گزارش کارآموزیکارخانه تنها بازدید از کارخانهگزارش کاراستانداردهای قندانبارداری شکرحفاظت و ایمنی در کارخانهخط تولید شربتقند صنعتی تنهاکنترل کیفیت شکردانلود گزارش کارفرافایلخرید فایل فروش فایل

به اشتراک بگذارید: